Thursday, 24 October 2013

Update Again !!

 Assalamualaikum readers..

okay step satu buang habuk2 pada blog nie,HAHA sbbnya dah lama tak buka dan tak update.
Selalu on9 kai Hp je,now baru ada masa on9 kai lappy nie..
Almaklumlah,,dunia dah canggih,g mana2 je semunya memerlukan Internet kan..
okay enough bout this..
 
now,start the story..
mana menghilang??
haa,,agak busy sikit dengan duniawi..
Hehehe..
sekarang nie tgh membilang hari utk KONVOKESYEN yg ke 12.
hope dpt konvo la..
selama 2 tahun berkhidmat di IKN,harap2 berbaloii laa
Semua preparation tuk konvo dh sedia dah..
masa tuk pergi amik sijil je..hahah
ibu ayah n adik brdik semuanya nk dtg..tapi yg lebih bersemangat sekali,
aku konvo sekali dengan dia..
wah wah wah ! 
excited nya...
xsabar nak jumpa dia.dah berbulan2 tak jumpa..
sambil2 tu boleh jumpa family dia jugak..
mula2 mulut kata okay,tapi tengok depan2 ,
confem bibir aku bergam,,tak leh kata apa dpn family dia nanti..
hahah nervous kot..1st kan..
 
kruk krak kruk krak ..
alahai,perut buat hal pulak...
Laparrrr !
okay kejap2 
Alhamdulillah this month aku dah 7 bulan dgn dia..
cepatnya masa berlalu..

hope cinta nie cinta terakhir buat kami berdua..
Aminnn ..
okay lah stop sampai sini je..
muaaaahhh2 blogger..