Tuesday, 23 April 2013

Assalammualaikum..
Hey Reader 
23/4/2013

Today,takde story apa2 pun..
cuma nak share sikit bout new relay aku yang nak masuk 2 week..
rasa kejap je masa kan..
Aku pun tak tahu nak cakap apa..
I Will Love Him Forever and him is also the last one for me
okay aku nak start bout hubungan kawan2 aku yang agak sweet jugak lah .
hahahah ~~


 this my Lovely Sis..
Aku sayang dia..dia je yang faham aku.
Moga kamu bahagia dengan Bha okay..
aku support kamu dari belakang..
sape pun pilihan kamu..aku okay je..
hahahaha ~~

  wey dyla..
kau dah pandai dah skrang kan ?
dulu alergik nak mampus coupl2 nie..
sekarang bukan main lagi kau..
Baru kau tahu hidup couple nie susah ke senang..
apa2 pun aku doakan kau always bahagia dengan hasrul okay .
Jyeahh !
  hah! kau jemah jangan nak main2 dah sekarang.
still je ngan hafiz nie .
dia sayang kau kot..
korang tu dah sesuai sangat ,kalau tak takde lah kau trima dia balik kan
tak kisah lah lepas habis IKN nie duk jauh pun takpe..
kalau jodoh korang kuat tak kemana..
hahaha kahwin jgn lupa ajak aku
tambah2 hafiz tu ..rumah dah dekat dah dgn aku..
hehehe ~~
  hehh ! ni sorang lagi busyukk aku,,
walau pun kau ada Mizi,tapi aku tau hati kau dekat Si shamin nie..
aku tak kisah laa mana satu pilihan kau..
janji , man can make you happy .
boleh jaga kau dan anak2 kau nanti ..
Aku sayang kau busyukk ..
Kita susah senang sama2 k..Muaaaah !

 ohh okay laa..takde apa nak story lagi..
kalau ada cite panas aku merepek lagi di Blog nie okay..
dah lama tak update sbnarnya..takde masa...
Kerja aku banyak di facebook je .heheh 
okay laa chau dlu..


Lots of love<3