Thursday, 28 February 2013

Happy Birthday Mas !


Assalamualaikum Reader .
what's up ? me ? 
sentiasa sihat .Alhamdulillah .
1/3/2013
Besday My Bushuk Mas .

~ Happy Bornday Sayang .
~Sweet 20 Years Old.
~ May God Bless You .
~ Moga sentiasa bahagia bersama Mizi .
Hehe ~~
Aku Sayang Kau Bushuk .
love very much and is always there for good and the bad !

Now ,baru settle celebrate besday dia .takde kek pun yew ,dah tua .
wakakaka ~~
yang ada air water colour + kopi 
dan calit muka kau dgn water colur .
hahahah .okay laa tu takde telur n tepung .


  dah macam askar dah kau mas .
haha aku sekali kena ,sebab bulan sama .
pasn nie turn ak laa plak .adeiisss !
 Apa-2 Pun Selamat Hari Tua .
     


Lot Of Love <3

Saturday, 23 February 2013

Hang Out

 Hye Sayang-2 ku semua .
23/2/2013
keluar dengan my bushuk ~Mas ~
jejalan keluar ke Klcc .
nak cari kasut tuk function kami .
Now ,nak share sikit gambar-2 kami melaram tadi .

 hye awak .
panggil saya ke ? cewah acah-2 je kau ye ida .
btw saya tak popular macam uolss .

  hehehe .
sebenarnya nak tunjuk cincin ,tapi tak nampak laa 
 candid jew .
ngah usha orang time nie .
sebab ada anak omputih tu shomel sangat .
nak jugak macam tu ~~
  sorry lah terpakai spek plak ,sebab panas sangat kut .
kua jew dari menara tu ,
bapak aihhh berair mata .

  hok alohhh! yang nie pun tak lepas dari nak melaram jugak .
mesti laaa nyah oiii .
sape yang tak suka bergambar nyedokk ?

 awak tengokk sape tu ha ? usha orang ke ape ..
tamau-2 ye ..

  hehh ! buat muka comel plak dia nie .
hahaha 
maafkan saya kalau saya ter-over ye awak 
kesah pulak aku .aku punya suka laa .-_-

After berganbar kat lua tu .
kami pun masuk dalam pulak ,nak sejukkan badan 
acehhh! sejuk lah sangat ^_-
sambil mata tu <--_-  / -_-->
mencari kedai kasut ,pergi kedai Vincci
Ya Allah punyalah ramai orang sampai bersepah kasut .
tak minat nak usha-2 
rehat starbuck minum-2 sebab dah tak larat nak jalan 
hati sebenarnya hampa sebab tak jumpa kasut yang nak .
otw balik tu lalu lah pulak depan Nose .
baru kat pintu depan dah nampak .
apa lagi test n usha harga 
terus bayar .lagi lama duk situ lagi rambang mata ..



 Jenama:Nose
Saiz : 5
Harga : Rm ---.90

settle semua kat Klcc ,gerak ke Times Square 
nak cari kasut Mas pulak 
sebab Vincci Punya Wedges tak cantekk sgt 
jalan-2 punya jalan masuklah kedai kasut nie kat tingkat 5 baru jumpa yg berkenan
 try punya try ngam-2 ngan kaki dia 
so ,jgn byk kira amik terus
Jenama: Vamp
saiz :7
Harga :Rm--.90
Okaylah penat dah jari nie duk menaip jew 
okaylah yew semua .nak rest nie penat sangat .
bubye sayang!
Lot Of Love <3

Thursday, 21 February 2013

Boleh Lah Kan

 Hyep Elibadi .
Now ,baru siap blog baru .
so touch-up sikit-2 dulu .
ada masa nanti boleh laa isi apa yang patut .
blog dulu mana? eshh !! menyampah betul tengok .
bila upload gambar je ,kejap je ada esok-2 bukak 
harammmm takde pun .

okay now just nak kongsi about me plak .
busy dengan kelas ,yelaa tahun akhirkan .
tup tap tup tap .
dah nak abis belajar .
nak kemana laa pas nie kan ,Inshaallah ada rezeki kerja dulu kot
pas dah ada duit sendiri nak sambung balik study .
kalau kerja pun muda lagi kan .ada peluang belajar -2 laa dulu .
ehehehe . Wish Me Luck .

Okay Lah Sayang-2 semua .
nak buat asigment kejap ..
muaaaaaah !

LOTS OF LOVE <3

Wednesday, 20 February 2013

New Blog

Assalamualaikum .
Finally,terpaksa jugak buat blog baru .
sebabnya blog lama macam dah jem je.
upload pic je mesti hilang .
so,dengan blog baru nie ,In Sha Allah takde apa-2 jadi dah .

Please Follow Me K .
Akan di follow balik .