Friday, 3 May 2013

 
Hyep readers ! 
Assalammualaikum ..
3 Mei 2013 
 
1stly ,aku tak ada story yang menarik,cuma nak story kisah aku je..
Cukup sebulan relay aku dengan dia..rasa kejap sangat .
Lagi dua bulan aku dah nak abis study,after final nanti aku dah nak kena balik Perak..
Sumpah aku sedih gila nak tinggalkan dia,mungkin aku nampak ego depan orang,
tapi aku kalah bila aku duduk sesorang..
aku tak tahu lepas habis nie,boleh jumpa lagi or tak ?
aku nak selalu ada dengan dia..aku nak hari2 tengok muka dia..
dulu memang aku memilih ,pandang paras rupa ,but now
semua tu tak perlu bagi aku...cukup orang tu sayang aku,cinta aku dan sanggup berkorban demi aku..
 
Insha Allah ,habis je belajar if jodoh aku dengan dia kuat ,aku nak suruh dia masuk minang aku,
walau pun aku muda lagi ,tapi tak semestinya minang tu terus kahwin kan..
Semua tu kuasa Allah ,aku hanya merancang dia lah yang menentukan masa depan aku..
Aku nak sangat dia lelaki terakhir dalam hidup aku, aku penat menunggu cinta  5tahun yang takde kata putus apa2..

Habis belajar nie ,macam biasa lah aku terus amik alih perniagaan ayah..
then dia akan terus cari kerja sementara aku dengan dia nak Konvo..
Insha Allah jugak kalau ada rezeki aku sambung belajar lagi,HAHA itupun kalau hubby aku bagi..
kalau boleh aku nak kerja sekali dengan dia.emm
but it's okay laa 
siapa kata tak boleh bercinta jarak jauh..
kalau dua2 jujur boleh je kan,kan..
Ehee ~~
Doakan hubungan aku dengan dia kekal selama2 nya..
Muuuuahhh !
I do not want to lose you and I will love you till the end of life.
 You're the last man in my life.





Lot Of Love <3

No comments:

Post a Comment