Wednesday, 21 August 2013

hyep..
Assalamualaikum..
23/8/2013
alhamdulillah diberi kesihatan dlm keadaan sihat..
Apa yg kita lakukan didunia ini semuanya kerana-Nya..
Amin..

So,today aku excited tengok kawan2 aku ramai yg
dah Tunang..Argghh! 
geram weyhh..
but Its'okay lahh,dah jodoh korang sampai awal kan..
angan2 mmg lah nak..tapi semuanya dlm Perancangan..
Nak pergi ke arah tu besar Tanggungjawab,,
macam2 dugaan kena lalui..
So,apa yang penting benda yg kita rancang Insyaallah akan jadi kenyataan..
Amin..
Tak kisah lah orang nak kata tunang or kahwin awal..
Janji kita tak buat Maksiat kan..
benda yang baik kita kena cepatkan..


Apa yang ada dlm kepala aku nak setting semua yang dirancang..
Moga2 Allah permudahkan segala urusan kami berdua..
Lepas nie hubby n aku kena kerja keras lah dah nak hidup berdua kan..
Apa2 pun kena banya sabar dan doa lah..

herm...okay..
stop sampai sini jela..
nak je tulis lagi pjg..
lenguh dah jari2 aku nie..
hahaha ari nie aku update sorang2..selalu ada pengacau n menyibuk baca apa yg aku tulis..
HAHA Miss You Mas..<33

Lots Of Love  <3

No comments:

Post a Comment