Friday, 5 July 2013

All about Him

Assalamualikum..
Hai readers..what's up ??
today nak share about him and bla bla bla..

Okay,today relay aku dengan dia dah 3 bulan,
Alhamdulillah semuanya okay setakat ini..
Walaupun berjauhan dan susah nak jumpa tapi kami 
tetap akan ingat2 sesama sndiri..
Bak kata hubby 48 jam ingat sayang

Haha ,,yang aku nak gelak sangat nie,ntah mcm mana aku bleh sangkut dengan dia..
why ?
aku cuma anggap dia abang2 je then mber pada bf kawan aku..
so bila member aku nie g nge-date aku ada n dia pun ada..
mula2 dia yang Whatsapp aku dulu..
aku pun balas jelaa..
but now aku leh sangkut kat dia..
then baru aku tahu dia dah syok kat aku lama dah..
its okay lah sayang,,now aku kau punya...
Kau banyak ubahkan aku..
Banyak sangat2 Bie..Thank sgt sebab ubah syg kearah kebaikan,
Nie baru namanya Bakal Imam aku..
 
 Walaupun waktu p'kenalan kita dulu banyak dugaan,tapi kita hadapi dengan sabar..
dan waktu p'kenalan kita terlalu singkat tak semestinya akan berakhir bgitu je kan..
Kita sama2 usaha sampai 
Hubungan Ini Berakhir Hingga Ke Alam Perkahwinan..
Amin..
 
Em okay lah..
Thank sebab baca blog ida..
Love You Bie<3
 
Lots Of Love <3

No comments:

Post a Comment